Veilig betalen met
Payment
Gratis verzending vanaf 75 euro
Levering binnen 2 a 3 dagen
Post NL

 

Over ons

Tdecosfeer is opgericht in 2014 door Sandra en Ben. Wij willen u een groot aanbod in huis & tuin decoratie aanbieden. Wij hebben veel verschillende producten die prima binnen en buiten te gebruiken zijn. Door naar beurzen te gaan proberen wij voor u de nieuwste, leukste en mooiste artikelen in onze shop te plaatsen.

Ook staan we voor duurzaamheid en kwaliteit. Onze collectie onder de categorie Roots is zo’n duurzaam project waarbij onze mindervalide medemens in Vietnam toch een beter leven krijgt doordat wij d.m.v. onze verkoop dit project steunen. (Meer info op onze site) Roost is super te combineren met de Artstone artikelen.

Wij hebben een ruime keuze in producten van gerenommeerde bedrijven als Kolony en Countryfield

Onze Life style artikelen van My Flame zijn echt bijzonder, duurzaam en biologisch!!!!

My Flame is begonnen met het maken van sojakaarsen. Ze hebben ze gevonden in Amerika en ze waren direct enthousiast. Ze branden supermooi en de was is ook nog eens multi-inzetbaar.  Na de sojakaarsen waren de palmwaskaarsen aan de beurt. Deze kaarsen kwamen ze tegen in een winkeltje in Vietnam en ze waren meteen verkocht. De kaarsen werden meteen goed opgepikt en binnen no time hadden ze echte fans van deze bijzondere sfeermakers.

Duurzaamheid saai? No way! Duurzaamheid kan je ieder jasje geven die je wilt. En wij houden net als My Flame van mooie producten met een beetje speelsheid. Onze producten moeten je blij maken. Daarom worden onze meeste producten gesierd door leuke teksten waardoor ze niet alleen leuk zijn voor jezelf maar ook leuk als cadeau.

Verder is de collectie uitgebreid met geurkaartjes, geurstokjes, zakjes licht en natuurlijk onze kekke tinnen blikjes!!!

                         Veel plezier met uitzoeken en combineren van onze producten.

     

    Enjoy the little things!!!

 

 

Contactgegevens

info@tdecosfeer.nl
0653230680 

Oostdorperweg 191
2242 NJ Wassenaar

KVK :59928158
BTW : NL853698211 B 01

Back to Top