Veilig betalen met
Payment
Gratis verzending vanaf 75 euro
Levering binnen 2 a 3 dagen
Post NL

Bestellen

Na uw bestelling ontvangt u een email met daarin een overzicht van uw bestelde artikelen, beschikbaarheid, totaalbedrag, incl. B.T.W. en de verzendkosten. Levering vindt plaats na ontvangst van de betaling De betalingsmogelijkheden zijn:

  •  IDeal
  •  Mastercard
  •  Contant bij ophalen
  •  Overmaken op IBAN-nummer: NL73RABO0153958014

Uw betaling wordt per email bevestigd. Mocht u binnen 3 werkdagen na betaling geen bevestigingsemail van ons hebben ontvangen dan verzoeken wij u telefonisch contact op te nemen.Onjuistheden in vermelde en/of verstrekte betaalgegevens dient u per omgaande aan www.info@tdecosfeer.nl te melden.

Verzending

Na ontvangst van uw betaling wordt uw bestelling zo spoedig mogelijk klaargemaakt en verzonden. Dit geldt niet voor de handgemaakte artikelen die NIET op voorraad zijn. Deze hebben een langere levertijd. Indien producten onverhoopt een langere levering hebben, of niet meer leverbaar zijn, wordt u hiervan onmiddellijk op de hoogte gesteld(per email of telefonisch). Tdecosfeer zal zich inspannen om een vervangend/vergelijkbaar artikel beschikbaar te stellen. Hiervan word u per mail op de hoogte gesteld. Tdecosfeer zal met de grootst mogelijke zorg uw bestelling in ontvangst nemen en behandelen. Als plaats van levering geldt het adres dat u bij ons kenbaar heeft gemaakt.

Back to Top